Spade : Zero

[Change image]
Add to reading list

Information
[Edit]

Status: Ongoing
Releases: 4
Language: English
Year started: 2018

Statistics

Rating: -
Rank by rating: 3900
Rank by popularity: 18211
Release frequency: None in past 60 days
Users reading: 0
Detailed ratings:
0%
-
0%
-
Story:
Grammar:
Characters:
Style:

Description
[Edit]

" Weh, kau pernah dengar tak game Era Orbit Online? Aku dengar game tu kena pakai VR dan nampak macam seronok " kata seorang budak kecil. Dia tidak pernah lagi nampak apa motif sebenar Si pembuat game Era Orbit Online. Ia, memang game Era Orbit Online ini game fantasi dan roleplay... Tetapi adakah kau berfikir nak log out atau keluar dari game itu?
Sekarang aku sedar, apa motif sebenar The Creator. Aku diwujudkan di dunia ini untuk menghentikan dia sebelum perkara buruk berlaku kepada orang yang aku sayang. Bukan aku seorang sahaja, tetapi dengan kawan aku! Tetapi, kalau aku jadi jahat dan sertai The Creator, mesti best jugak...

Recommendations

Recent releases

DateRelease

Reviews

Show reviews:
Sort by: